صفر تا صد شروع کسب و کار با ابر زندگی

یکی از تفاوت‌های میان کسب‌وکارهای شکست خورده و موفق، زمان راه‌اندازی آن است. آینده نگری شما درباره همه چیز در زمان شروع کسب‌ و کار، سبب می‌شود مسیری هموار را طراحی کنید و برای هماهنگی با چالش‌های پیش رو آماده باشید.

کسب‌وکارهایی در این مسیر باقی می‌مانند و رشد می‌کنند که مزیت متمایز کننده‌ای در آغاز داشته باشند و توسط افرادی اجرا می‌شوند که آمادگی مواجه شدن با مشکلات را دارند. شروع کسب و کار تازه شامل تصمیم‌گیری‌های مالی و برنامه‌ریزی دقیق، انجام مجموعه‌ای از فعالیت‌های قانونی، توسعه‌ی هویت برند، انتخاب خدمات و محصولات مناسب می‌شود.

مشاوره کسب و کار راهنمایی ارزشمندی است که برای کسب و کارها و کارآفرینان ارائه می شود تا به آنها در تصمیم گیری آگاهانه و دستیابی به موفقیت کمک کند. این معمولاً توسط متخصصان یا مشاوران با تجربه ای ارائه می شود که در زمینه های مختلف تجارت تخصص دارند.

در ادامه برای شما همه مراحلی که برای شروع یک کسب و کار موفق نیاز دارید، توضیح خواهیم داد. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

مراحل شروع کسب و کار

شما برای آغاز یک کسب‌وکار، باید مراحل زیر را سپری کنید:

یافتن ایده خوب

برای شروع کسب و کار ابتدا باید یک ایده خوب پیدا کنید و درباره آن در بازار تحقیق کنید. شما بدون داشتن یک ایده خوب نمی‌توانید کسب‌وکاری موفق و سودآور داشته باشید. در ضمن شما باید استراتژی‌ها، تفکر و نکاتی که برای یافتن یک ایده مناسب لازم است، را یاد بگیرید.

سپس باید برای تصمیم گیری در مورد ایجاد مزیت رقابتی تحقیق بازار انجام دهید. شما با یک مزیت رقابتی عالی می‌توانید، ایده خود را به یک کسب‌وکار موفق و پرسود تبدیل کنید.

نوشتن بیزینس پلن

شما با نوشتن یک بیزینس پلن، می‌توانید به شفاف‌سازی ایده خود و مهیا کردن نقشه مسیری که برای چگونگی ساختار، شروع و رشد کسب‌وکار شما کمک کند. در حقیقت از بیزینس پلن خود برای مجاب کردن دیگران جهت سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار شما، همکاری یا قرض دادن پول بهره بگیرید.

مشخص کردن ساختار حقوقی

شما باید در این مرحله مسائل و ساختار حقوقی کسب‌وکار خود را مشخص کنید. ساختار کسب‌وکار شما بر هر چیزی از جمله مالیات، مواجه شدن با مسائل حقوقی و… تاثیر می‌گذارد. شما باید این مراحل قانونی را برای کاهش ریسک و آمادگی با مسیر پیش‌رو درک کنید.

یک نام مناسب انتخاب کنید

یکی از چالش برانگیزترین قسمت‌های شروع کسب و کار، انتخاب نام مناسب برای آن است. نام برند شما اساسی‌ترین ملاک تعیین کننده هویت کسب‌وکار است. نام انتخابی شما باید به گونه‌ای باشد که مشتریان شما را به یاد داشته باشند.

به‌طورکلی نام کسب‌وکار شما هویت برند شما بوده و در ترسیم لوگو و هویت ظاهری نیز بسیار موثر است. در نتیجه این تصمیمی نیست که به سادگی گرفته شود. نکته قابل توجه این است که پیش از انتخاب نام از ثبت بودن یا نبودن آن مطمئن شوید.

تعیین موقعیت مالی

در این مرحله برای شروع کسب و کار خود باید حسابداری، موقعیت مکانی و مسائل مالی کسب‌وکار خود را تعیین کنید. شما بدون سنجیدن مسائل مهم مالی نمی‌توانید کسب‌و کار خود را شروع کنید. آینده نگری مالی و برنامه ریزی می‌تواند شما را برای راه‌اندازی کسب‌وکاری پرقدرت و سودآور توانمند کند.

تامین سرمایه مورد نیاز

اگر شما توانایی تامین سرمایه کسب‌وکار خود را ندارید، برای این کار جایگزین‌های بسیاری وجود دارد که از قبیل وام، سرمایه‌گذاران، تامین مالی جمعی و… می‌شود. در شرایط مناسب ما می‌توانیم بدون هیچ کمکی از دیگران سرمایه کسب‌وکار خود را تامین کنیم. ولی اکثر افراد نمی‌توانند به تنهایی سرمایه مورد نیاز برای شروع کسب و کار خود را تامین کنند، در نتیجه از سرمایه گذاران کمک می‌گیرند.

بعضی از صاحبان کسب‌وکار نمی‌خواهند، به سرمایه‌گذاران روی بیاورند. پس به جای آن می‌توانند سایر راه‌ها را امتحان کنند. که یکی از این راه‌ها استفاده از وام‌های بانکی است؛ بنابراین می‌توان از وام‌های بانکی یا از دوستان و آشنایان این سرمایه را تامین کرد.

یافتن شریک تجاری خوب

گروه، شریک‌های تجاری و تامین کننده خوب پیدا کنید. شروع کسب و کار موفق و پایدار به تنهایی امکان‌پذیر نیست. شما باید در طول مسیر به کمک سایر افراد و گروه خود نیاز خواهید داشت. ذخیره سرمایه کافی برای رشد و تقویت کسب‌وکار یکی از اساسی‌ترین چالش‌ها برای شروع کسب و کار است.

در این مرحله است، که شریک‌های تجاری می‌توانند تفاوت ایجاد کنند. اگر سرمایه خود را برای شروع کسب و کار از دست داده‌اید و بودجه‌ی کافی برای تبلیغات و بازاریابی ندارید، باید به دنبال یک شریک تجاری باشید.

آغاز و توسعه کسب و کار

در مرحله آخر شما می‌توانید کسب‌وکار خود را شروع کنید و به دنبال توسعه آن باشید. در این مرحله شما آمادگی لازم برای شروع، رشد و بازاریابی کسب‌وکار خود را دارید و می‌توانید آن را به مشتریان بالقوه و مخاطبان هدف ارائه دهید.

هنگامی که آماده شروع کسب و کار خود هستید، قدرت برنامه ریزی را فراموش نکنید. یک برنامه پایدار و منسجم برای بازاریابی محصولات و خدمات خود به مشتریان هدف طراحی کنید.

فعالیت در فضای آنلاین برای رسیدن به موفقیت

در حال حاضر حضور فعال در فضای مجازی و آنلاین می‌تواند به معرفی و برندینگ کسب‌وکار شما کمک کند. پس باید دست به کار شوید و به فکر طراحی سایت و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی باشید؛ زیرا در غیر این صورت رقیب‌ها از شما جلو خواهند زد.

ارتباط با مشتری

شما برای جذب مشتری و تبدیل آن‌ها به مشتریان ثابت و وفادار باید برند خود را به شکلی دوست داشتنی و جذاب در ذهن مشتری بروز دهید. همچنین شما باید همیشه در دسترس باشید و در مواقعی که مشتری مشکلی در رابطه با محصولات و خدمات شما روبه رو شد، فورا آن را برطرف کنید؛ بنابراین ایجاد یک راه ارتباطی آسان و سریع بسیار اهمیت دارد.

در ضمن یکی از کانال‌های ارتباطی سریع ارتباط تلفنی است. برای پاسخگویی حرفه‌ای و فوری به مشتریان لازم است که مرکز تماس راه‌اندازی کنید؛ زیرا به استخدام نیرو و خرید تجهیزات نیاز دارید. برای این کار هزینه زیادی به کسب‌وکار شما تحمیل می‌شود. پس به همین علت برون سپاری مرکز تماس راه حل مناسبی است.

ابر زندگی

سایت ابر زندگی از طریق ارائه خدمات و امکانات مادی و معنوی، آموزش و مشاوره برای شروع کسب و کاری تازه شما را حمایت می‌کند. این سایت به شما راهنمایی‌ها و امکاناتی ارائه می‌دهد تا بتوانید بهترین نسخه کسب و کار و ایده‌های خود را ایجاد کنید و دستاوردهای بزرگ‌تری را به دست آورید.

سایت ابر زندگی در زمینه توسعه شخصی، موفقیت و بهبود زندگی فعالیت می‌کند. این سایت منابع و مقالاتی درباره موضوعات مختلفی از جمله روانشناسی، روابط، موفقیت شغلی، بهداشت روانی و فیزیکی، هنر و سبک زندگی ارائه می‌دهد. هدف اصلی این سایت ارائه ابزارها و منابعی است که به افراد کمک می‌کند تا زندگی بهتری داشته باشند و به اهداف و آرزوهای خود برسند.

جمع‌بندی

شروع کسب و کار از صفر و موفقیت و ثبات داشتن در آن، مشقت‌های بسیاری دارد؛ اما شما می‌توانید با تکیه بر توانمندی‌های خود و پشتکار و اراده‌ای قوی در راهی که در حال حرکت هستید، به موفقیت برسید.

از سوی دیگر هم با شروع کسب و کار خود شاید تایم کافی برای یادگیری و مطالعه کتاب نداشته باشید.

ارسال دیدگاه

+ 11 = 20